Betingelser og vilkår

Introduktion

Dette websteds standardbetingelser og vilkår skrevet på denne webside skal administrere din brug af vores websteder, Archsplace tilgængelig på https://www.archsplace.com (inklusive alle andre Archsplace TLD’er) og https://business.archsplace.com. Disse betingelser anvendes fuldt ud og påvirker din brug af disse websteder. Ved at bruge disse websteder accepterede du at acceptere alle vilkår og betingelser, der er skrevet her. Du må ikke bruge disse websteder, hvis du er uenig i nogen af disse standard standardbetingelser og vilkår. Mindreårige eller personer under 18 år har ikke tilladelse til at bruge disse websteder.

Intellektuelle ejendomsrettigheder

Bortset fra det indhold, du ejer, under disse betingelser, ejer Archsplace og / eller dets licensgivere alle de intellektuelle ejendomsrettigheder og materialer, der findes på dette websted. Du tildeles kun en begrænset licens med det formål at se det materiale, der findes på dette websted.

Begrænsninger

Du er specifikt begrænset til alt følgende: offentliggøre ethvert webstedsmateriale i andre medier; salg, underlicensiering og / eller på anden måde kommercialisering af ethvert webstedsmateriale; offentlig udførelse og / eller visning af ethvert webstedsmateriale; at bruge dette websted på nogen måde, der er eller kan skade dette websted; at bruge dette websted på enhver måde, der påvirker brugerens adgang til dette websted; brug af dette websted i strid med gældende love og forskrifter eller på nogen måde kan skade webstedet eller enhver person eller forretningsenhed; deltager i dataindvinding, datahøsting, dataudtrækning eller anden lignende aktivitet i relation til dette websted; bruger dette websted til at deltage i reklame eller markedsføring. Visse områder på dette websted er begrænset til at være adgang af dig, og Archsplace kan yderligere begrænse adgangen til dig til ethvert område på dette websted til enhver tid efter absolut skøn. Ethvert bruger-id og adgangskode, du måtte have til dette websted, er fortroligt, og du skal også bevare fortrolighed.

Archsplace bruger cookies for at sikre, at du får den bedste brugeroplevelse på hjemmesiden.

Læs mere