1. hjem
  2. betingelser

Betingelser og vilkår

Introduktion

Dette websteds standardbetingelser og vilkår skrevet på denne webside skal administrere din brug af vores websteder, Archsplace tilgængelig på https://www.archsplace.dk (inklusive alle andre Archsplace TLD’er) og https://business.archsplace.dk. Disse betingelser anvendes fuldt ud og påvirker din brug af disse websteder. Ved at bruge disse websteder accepterede du at acceptere alle vilkår og betingelser, der er skrevet her. Du må ikke bruge disse websteder, hvis du er uenig i nogen af disse standard standardbetingelser og vilkår. Mindreårige eller personer under 18 år har ikke tilladelse til at bruge disse websteder.

Intellektuelle ejendomsrettigheder

Bortset fra det indhold, du ejer, under disse betingelser, ejer Archsplace og / eller dets licensgivere alle de intellektuelle ejendomsrettigheder og materialer, der findes på dette websted. Du tildeles kun en begrænset licens med det formål at se det materiale, der findes på dette websted.

Begrænsninger

Du er specifikt begrænset til alt følgende: offentliggøre ethvert webstedsmateriale i andre medier; salg, underlicensiering og / eller på anden måde kommercialisering af ethvert webstedsmateriale; offentlig udførelse og / eller visning af ethvert webstedsmateriale; at bruge dette websted på nogen måde, der er eller kan skade dette websted; at bruge dette websted på enhver måde, der påvirker brugerens adgang til dette websted; brug af dette websted i strid med gældende love og forskrifter eller på nogen måde kan skade webstedet eller enhver person eller forretningsenhed; deltager i dataindvinding, datahøsting, dataudtrækning eller anden lignende aktivitet i relation til dette websted; bruger dette websted til at deltage i reklame eller markedsføring. Visse områder på dette websted er begrænset til at være adgang af dig, og Archsplace kan yderligere begrænse adgangen til dig til ethvert område på dette websted til enhver tid efter absolut skøn. Ethvert bruger-id og adgangskode, du måtte have til dette websted, er fortroligt, og du skal også bevare fortrolighed.

Dit indhold

I disse websteds standardbetingelser betyder “Dit indhold” al lyd, videotekst, billeder eller andet materiale, du vælger at vise på dette websted. Ved at vise dit indhold giver du Archsplace en ikke-eksklusiv, verdensomspændende, licenseret sublicens til at bruge, gengive, tilpasse, offentliggøre, oversætte og distribuere det i ethvert og alle medier. Dit indhold skal være dit eget og må ikke angribe nogen tredjeparts rettigheder. Archsplace forbeholder sig retten til at fjerne noget af dit indhold fra dette websted til enhver tid uden varsel.

Kommission

Kommissionen taget af Archsplace på ordrer foretaget via hjemmesiden pr. 1/1-21 er 0%. Kommissionens størrelse kan potentielt være underlagt justeringer og stigninger i fremtiden.

Privatliv

Læs vores privatlivs politik.

Ingen garantier

Denne hjemmeside leveres 'som det er' med alle fejl, og Archsplace udtrykker ingen garantier eller garantier af nogen art, der er relateret til denne hjemmeside eller materialerne på denne hjemmeside. Også intet indeholdt på denne hjemmeside skal fortolkes som rådgivning til dig.

Ansvarsbegrænsning

Archsplace eller nogen af dens officerer, direktører og ansatte må under ingen omstændigheder holdes ansvarlige for noget, der opstår som følge af eller på nogen måde forbundet med din brug af dette websted, uanset om et sådant ansvar er under kontrakt. Archsplace, inklusive dets officerer, direktører og ansatte, kan ikke holdes ansvarlig for indirekte, følgeskader eller specielt ansvar, der opstår som følge af eller på nogen måde relateret til din brug af dette websted.

Erstatning

Du skadesløsgør hermed i videst muligt omfang Archsplace for og imod enhver og / eller alle forpligtelser, omkostninger, krav, årsager til handling, skader og udgifter, der opstår på nogen måde relateret til din overtrædelse af nogen af bestemmelserne i disse betingelser.

Adskillelighed

Hvis en bestemmelse i disse betingelser viser sig at være ugyldig i henhold til gældende lov, slettes sådanne bestemmelser uden at påvirke de resterende bestemmelser heri.

Revidering

Archsplace har tilladelse til at revidere disse vilkår og betingelser når som helst efter behov, og ved at bruge dette websted forventes det, at du regelmæssigt gennemgår disse betingelser.

Overdragelse

Hverken Archsplace eller dig har tilladelse til at tildele, overføre eller underentrepriser nogen af rettighederne og / eller forpligtelserne i henhold til disse betingelser.

Hele aftalen

Disse betingelser udgør hele aftalen mellem Archsplace og dig i relation til din brug af dette websted og erstatter alle forudgående aftaler og forståelser.

Regulerende lovgivning og jurisdiktion

Disse vilkår styres af og fortolkes i overensstemmelse med lovgivningen i Bulgariens stat, og du underkaster dig den ikke-eksklusive jurisdiktion for de statslige og føderale domstole i Bulgarien til løsning af eventuelle tvister. Ikrafttrædelsesdato: 12 April, 2020.

Archsplace bruger cookies for at sikre, at du får den bedste brugeroplevelse på hjemmesiden.

privatlivs politik