1. hjem
  2. om

Af arkitekter, til arkitekter

Formål

Archsplace er en platform for online professionelle design ydelser. Bygget specielt for kategorierne: Arkitektur, Interiørdesign, Dekoration og Landskabsdesign.

Vision

Visionen er gennemsigtighed, og missionen er kvalitet. Grundlæggerne har baggrunde fra branchen inden for international arkitektur og byggeri. Hver af dem overfører derfor naturligt de samme principper og standarder til funktionaliteten og ”brandet” Archsplace.

Gennemsigtighed

Designet til at være en åben platform, der er ekstremt nem at bruge. Brugere kan mødes og chatte frit med arkitekter og designere, lokalt og internationalt. Alt imens de sammenligner stilarter, færdigheder, porteføljer og priser, hurtigt og effektivt.

Kvalitet

Gode ​​designfærdigheder fortjener anerkendelse og at blive beundret. Platformen hjælper unge talenter til at etablere deres egne ”brands” på markedet bedre end nogensinde før. Archsplace ærer talent ved at klassificere arkitekterne i forskellige niveauer baseret på objektive kriterier. Kvaliteten af kunderne er lige så vigtige for Archsplace, og giver derfor mere detaljerede og seriøse forespørgsler større sandsynlighed for at matche med de bedste arkitekter og designere.

Finansiering

Det vil altid være muligt, omkostningsfrit, at få værdi ud af platformen uden betaling, for arkitekter, designere, leverandører og entreprenører. Platformen er bygget og vedligholdt ekstremt omkostningseffektivt, hvilket muliggør en stabil og varig vækst verden rundt. Den finanseres ved hjælp af lave kommissionsrater på projekter og andre tilkøbsprodukter.

Archsplace bruger cookies for at sikre, at du får den bedste brugeroplevelse på hjemmesiden.

privatlivs politik