1 image of Hvordan rangeringen af professionelle fungerer?

Hvordan rangeringen af professionelle fungerer?

I øjeblikket tildeler Archsplace 3 rangeringsniveauer til professionelle på platformen, alle baseret på objektive krav. Rangeringsniveauerne kaldes: PRO, EXPERT og ELITE. I denne artikel forklarer vi hvad de er, og nogle af kravene for at opnå dem.

PRO rangering

Archsplace PRO rangeringen er den første man får, og den giver adgang til at se projekt forespørgsler fra potentielle kunder. Den giver også mulighed for at kontakte 3 potentielle kunder per dag, gennem chat systemet. Da der er en daglig grænse, anbefaler vi at man udvælger de potentielle kunder, som har den bedste match score.

For at opnå PRO rangeringen skal man have en godkendt profil. Her er en kort opsummering af kravene: din profil skal have mindst 6 projekter, 1 ydelse og et profilbillede eller firmalogo. Derefter vil Archsplace Teamet, der selv er uddannede arkitekter, gennemgå profilen, aktivere den og tildele PRO rangering, hvis den opfylder kravene.


EXPERT rangering

Archsplace EXPERT rangeringen tildeles de professionelle, som præsenterer en portefølje af meget høj kvalitet. Kort sagt, skal projekterne afspejle en kombination af både funktionalitet og æstetik. Archsplace vurderer også de præsentative færdigheder, der skal være på meget højt niveau. Man skal demonstrere færdigheder og viden om professionel digitale modeller, 3D-gengivelse, lysindstillinger og teksturvisualisering.

Hvis du mener at dine præsentationsevner ikke afspejler dine professionelle arkitektur- eller design færdigheder, foreslår vi at du hyrer en 3D-professionel til at opdatere dine projekter for at blive tildelt dette rangeringsniveau.

De professionelle som får denne rangering, kan kontakte 6 potentielle kunder per dag. Ud over det, får de adgang til mere seriøse potentielle kunder, som udfylder flere detaljer i deres projekt forespørgsler.


ELITE rangering

Archsplace ELITE rangering er i øjeblikket det højeste rangeringsniveau. Det tildeles de professionelle, der har bred erfaring inden for deres felt, og et meget højt niveau af arkitektur eller design kompetencer. Et af kravene for at få ELITE rangering er at have professionelle billeder af sine udførte projekter, som vises i sin portefølje. Med "professionelle billeder", menes billeder der er produceret af professionelle arkitekturfotografer.

De professionelle som får ELITE rangering, får adgang til de mest eksklusive projekt forespørgsler, og kan kontakte 10 potentielle kunder per dag. Desuden får de prioriteret synlighed i hele Archsplace platformen, hvilket øger chancerne for at blive kontaktet direkte af potentielle kunder.

Archsplace bruger cookies for at sikre, at du får den bedste brugeroplevelse på hjemmesiden.

privatlivs politik